Multikokare – En gryta du inte vill byta!

WNinja Foodi Multikokare är verkligen en gryta du inte vill byta. Du kan långkoka en vegetarisk curry eller en köttgryta, tryckkoka och knapersteka en hel kyckling eller kombinera huvudrätter och tillbehör för att skapa en måltid i en gryta. Lägg bara i ingredienserna, välj ett anpassningsbart tillagningsprogram och vänta på att timern ska räkna ner – så enkelt är det!
Du sparar tid och utrymme med dessa mångsidiga köksapparater som ger dig mer matlagningskapacitet och oändliga möjligheter.

Multikokare och tryckkokare

VILKEN ÄR DEN BÄSTA NINJA MULTIKOKAREN FÖR MIG?

Image of Pressure Cook

Ninja Foodi SmartLid Multikokare

Den nya generationens Foodi-Multikokare erbjuder ännu fler spännande sätt att tillaga dina favoriträtter. Välj mellan 11, 14 eller 15 tillagningsfunktioner under ett SmartLid, inklusive det innovativa Combi-Steam-läget för saftiga, snabba och krispiga resultat! De finns i en rad olika storlekar för att passa alla hushåll och är också tillgängliga med Ninjas Smart Cook System för perfekt tillagat kött och fisk, utan tveksamheter!

Image of Air Fry

Ninja Foodi Multikokare

Upptäck vår banbrytande Ninja Foodi Multikokare. Tryckkoka för att hålla kvar vätskan och växla sedan till krisplocket för den perfekta finishen. Välj mellan 6 eller 9 tillagningsfunktioner i en rad olika storlekar.

Image of Air Fry

Ninja Speedi Snabbkokare

Perfekta måltider, en gryta, 15 minuter.* Ninja Speedi Snabbkokssystem kombinerar ånga med airfrying för att snabbt tillaga måltider med flera texturer i en gryta som kan mäta sig med din favorithämtmat. Ånga tillför snabbt fukt till maten medan konvektionsluft gör den krispig och karamelliserad.

Multikokare erbjuder flera tillagningsfunktioner och inställningar i en och samma apparat, så att du kan tryckkoka, luftfritera, långkoka, steka med mera – allt i en och samma enhet.
Multikokare är perfekta för en mängd olika recept, allt från friterade potatisklyftor eller en hel grillad kyckling till måltider i en gryta, där du kombinerar huvudrätter och tillbehör för att laga en komplett måltid på en gång. Du hittar massor av inspiration på Cooking Circles webbplats och i den receptguide som skapats av kockar och som medföljer förpackningen.
Ninjas keramikbelagda kokgryta och löstagbara delar är non-stick och tål maskindisk, vilket gör rengöringen enkel.
Ja. Lägg frysta livsmedel direkt i kokkärlet utan att behöva tina upp dem.
Tryckkokare tillagar maten snabbt genom att bygga upp ett tryck inuti enheten, vilket skapar ånga som tillför fukt till maten och snabbt tillagar den in- och utvändigt. Vid tryckkokning kommer locket på Ninja Multikokare att låsas för säkerhets skull och kommer inte att låsas upp förrän trycket har släppt efter tillagningen.
Ninja Multikokare är enkla att använda med en digital display och en instruktionsbok som medföljer i förpackningen. För att använda tryckkokningsfunktionen lägger du helt enkelt i ingredienserna i kokkärlet, ser till att tryckavlastningsventilen är i SEAL-läget och väljer tryckkokning. Skyddslocket förseglas helt så att trycket kan byggas upp inuti och tillaga maten till perfektion.