Så mycket mer än en glassmaskin

Så mycket mer än en glassmaskin Så mycket mer än en glassmaskin

VAD ÄR NINJA CREAMi?

Image of Pressure Cook

Så mycket mer än glass

Njut av obegränsade alternativ med 7 förinställda program: Glass, Gelato, Sorbet, Smoothie Bowl, Lättglass, Milkshake och Mix-Ins.

Image of Air Fry

Inte bara för desserter

Gör en tjock smoothie bowl till frukost, servera fryst yoghurt som ett gott eftermiddagssnacks eller bjud barnen på deras favoritmilkshake..

Image of Grill

Skapa dina perfekta smaker och konsistenser

Dina desserter på ditt sätt. Gör det lyxigt, sockersnålt, mjölkfritt, keto eller veganskt –valet är ditt.

Image of Make Soup

Fyll, frys, bearbeta och skopa

Fyll bara en bägare med dina favoritingredienser, ställ in i frysen i 24 timmar och bearbeta sedan till perfektion på några minuter när du är redo att servera! Creamify-Tekniken förvandlar din frysta bas till en krämig godbit.

Image of Make Soup

Anpassa dina godsaker med mix-ins

Tillsätt chokladbitar, nötter, godis, kexbitar, flingor och mycket mer – Mix-Ins-programmet fördelar dem jämnt i hela din behållare för en godbit som kan mäta sig med färdigköpt glass!

Fyll en dessertbägare med ingredienser och ställ in i frysen i 24 timmar. När du är redo att servera placerar du bunken i din Ninja CREAMi och den roterande Creamerizer-paddeln förvandlar din frysta bas till en krämig godbit på några minuter! Creamify-Tekniken ger perfekt konsistens, varje gång.
Ja, det är bara att jämna till toppen av glassen och ställa tillbaka bunken i frysen för senare avnjutning. När du är redo att äta resten kan du lägga tillbaka den i din Ninja CREAMi och trycka på Re-Spin för ett supermjukt resultat.
Gelato är en utsökt italiensk glass gjord på en vaniljkrämsliknande bas. Ninja CREAMi har särskilda gelato- och glassprogram, så att du kan välja den perfekta inställningen för dina ingredienser. En receptguide med inspiration medföljer i förpackningen.