Ninja Woodfire! En värld av smaker i en enda utomhusugn

Få texturer och smaker som din ugn inte ens har en chans att uppnå. Mer än en pizzaugn: Högvärmesstekning, grillrökning och mer med autentisk rökig smak och texturer inspirerade av tegelugnar.

VAD ÄR NINJA WOODFIRE?

Image of Auto-iQ

Autentiska rökiga smaker

Drivs av elektricitet, smaksatt av äkta träpellets. Den integrerade rökboxen förbränner 100 % naturliga träpellets för autentiska röksmaker – lägg bara till en skopa Ninja Woodfire-pellets för att ta din matlagning till nästa nivå.

Image of Built-In Heating Element

2 rökmetoder

Från låg och långsam grillrökning till varma och snabba pizzor, lägg till rökiga smaker vid alla temperaturer från 40 ℃ till 370 ℃. Perfekt för mört, saftigt grillkött som revben, bringa och pulled pork, eller för att ge dina favoritstekar en smak av utomhusmatlagning.

Image of Ninja Gives You More

Innkluderar 2 startpaket

Din ugn innehåller 2 startpaket så att du kan prova båda våra signaturblandningar. Robust Blend ger fylliga, klassiska grillsmaker som är perfekta för nötkött, fläskkött och kyckling, medan All-Purpose Blend är balanserad, söt och utsökt till fisk och grönsaker. Ytterligare pellets finns att köpa direkt från Ninja.

Image of Ninja Gives You More

Smaksatt av äkta träpellets

Ninjas koncentrerade träpellets har utvecklats speciellt för Ninja Woodfire av pelletsexperterna på Bear Mountain och används bara för smakens skull, inte som bränsle – därför räcker en liten mängd långt.

Ninjas utomhusugn levereras färdigmonterad. Installera bara rökboxen och tillbehörsramen och koppla sedan in kontakten för att komma igång!
Ninja Woodfire utomhusugn är väderbeständig för utomhusbruk året runt, men du bör förvara den inomhus när den inte används under längre perioder.
Pizzaälskare kan glädja sig! Ninja Woodfire utomhusugn gräddar pizzor i hantverksstil med äkta röksmak på mindre än 3 minuter*. Med eldrift får du exakt temperaturkontroll, så att du kan tillaga dem efter varandra och få en utsökt pizza utan avbrott. Välj mellan 6 förinställda program: Artisan, tunn, New York, tjockbottnad, Calzone och speciallagad.