Ninja Blast bärbara mixrar

Med en bärbar, laddningsbar mixer får du kraften i Ninjas mixning var du än befinner dig.

Perfekt för att vispa ihop en smoothie, proteinshake eller isdrink på gymmet, jobbet, i parken eller när du är på språng.
 

VARFÖR VÄLJA EN BÄRBAR NINJA-MIXER?

Image of Ninja Blast

Kraftfull, högpresterande mixning när du är på språng.

Med en knapptryckning skapar du läckra drycker och smoothies var som helst, när som helst - på gymmet, i parken, i bilen, på jobbet och mycket mer. Mixa i koppen och ta med den överallt med ett bekvämt bärhandtag, läckagesäkert lock för att förhindra spill vid förvaring och säkra skydd för bladet och muggen.

Image of Ninja Blast

Krossa enkelt fryst frukt och is

Ninja Blast-Teknik är framtagen för en smidig blandning. Den räfflade muggen skapar en kraftfull virvel medan den hållbara BlastBlade-enheten i rostfritt stål tar sig igenom frysta ingredienser.

Image of Ninja Blast

Jämna smoothies, proteinshakes och frysta drycker

Gör allt från hälsosamma smoothies, proteinshakes och energifrukostar till frysta slushies, isdrinkar, frappes och islatte – till och med dressingar, dippsåser och salsa! Hemma eller på språng.

Image of Ninja Blast

Sladdlös bekvämlighet

Den kompakta, bärbara designen är perfekt för resor. Ta med den överallt, i väskan eller på kontoret. Den vattentåliga uppladdningsbara USB-C-batteribasen ger över 10 mixningar på en enda laddning.

En sladdlös mixer är kompakt men kan göra samma drycker och dippsåser som en sladdansluten mixer, bara i mindre mängder än vissa större mixrar – perfekt för en enstaka portion. De är inte bara praktiska för att mixa på språng, de är också användbara om du har besvärliga eluttag i köket eller vill mixa ingredienser medan du rör dig fritt i köket, utan att trassla in dig i strömkablar.
Det långvariga batteriet kan bytas ut genom att ansluta USB-C-kabeln till elbasen – din Ninja Blast har en laddningskabel. En full laddning tar cirka 2 timmar.
Tillsätt vatten och diskmedel och mixa i 30 sekunder, eller placera den BPA-fria muggen och locket i diskmaskinens översta fack för en djupare rengöring.
Hur man använder en bärbar mixer Skruva helt enkelt fast muggen på basen och ta av locket. Fyll på med ingredienser, först vätskor, sedan fasta ingredienser och slutligen is, och sätt sedan tillbaka locket. Tryck på strömknappen för att slå på enheten och tryck sedan på Start/Stop för att mixa i 30 sekunder. Tryck på strömbrytaren för att koppla ur enheten. Vänd mixern upp och ner, ta bort motorbasen och lägg det platta locket i koppen. Montera knivskyddet på motorbasen.