Släpp loss fantasin med denna mixer

Skapa enkelt allt från färska smoothies, cocktails med krossad is och tjocka smoothiebowls till smakrika såser, soppor, dippsåser, desserter och mycket mer med Ninjas breda sortiment av mixrar.

De är utformade för kraftfull prestanda och räcker till flera med en flerportionskanna. Alternativt kan du välja en portionsmixer för att mixa direkt i koppen och ta med dig din blandning när du är på språng.

Låt oss hjälpa dig att hitta den bästa mixern för dig.

Ninja personliga mixrar och smoothiemixer

Ninja mixrar och soppmaskiner

Ninja bärbara mixrar

VILKEN ÄR DEN BÄSTA NINJA BLENDERN FÖR MIG?

Image of Auto-iQ

Personliga mixrar

Mixa i muggen och njut när du är på språng. Gör superlena, iskalla drycker och smoothies på några sekunder med Ninjas kraftfulla enportionsmixrar och smoothiemixer. Blanda enkelt ingredienser som är svåra att få i sig, t.ex. hela frukter och grönsaker, nötter, frön och till och med is, och ta sedan med dig din läckra skapelse på språng.

Image of Built-In Heating Element

Mixrar för flera portioner

Ninjas mixrar med stor kapacitet är perfekta när du ska laga mat till många. Gör tillräckligt för att dela med dig av i flerportionskannan, eller välj en multifunktionell modell för att även skapa enportionsdrycker och mer med de utbytbara tillbehören.

Image of Ninja Gives You More

Kraftfulla mixrar

Mer än smoothies. Från lätt och silkeslen till tjock och bredbar, skapa en mängd olika texturer anpassade efter din smak med Ninja Foodi Power Nutri mixrar, med innovativa Smart Torque. Utformad för tjocka blandningar med mindre vätska, skapa enkelt lyxigt tjocka texturer utan att stanna, röra om eller skaka.

Image of Ninja Gives You More

Soppmaskin

En mixer för hela året! Hacka, sautera, blanda och laga läckra varma och kalla kreationer med 2-i-1 Ninja Foodi mixer och soppmaskin, som har ett inbyggt värmeelement. Perfekt för att göra tjocka och mjuka soppor, såser, sylt, desserter, iskalla drycker och mycket mer.

Image of Ninja Gives You More

Auto-iQ-Teknik

Tryck bara på en knapp och låt Auto-iQ:s entrycksprogram göra jobbet åt dig. Dessa unika puls-, paus- och blandningsprogram är skräddarsydda för att ge perfekta resultat med en knapptryckning, så att du slipper gissa dig till hur du ska blanda. Endast utvalda modeller.

Ninja-mixrar är mycket enkla att använda tack vare Auto-iQ-Tekniken – dessa smarta förinställda program ger dig de resultat du vill ha med en knapptryckning, så att du kan njuta av perfekta smoothies, tjocka dippsåser eller lena puréer utan att behöva gissa. Vi har också manuella mixrar som helt enkelt blandar ingredienserna när du trycker ner koppen, för total kontroll.
Ja, alla Ninjas mixrar och smoothiemixrar har kraftfulla, hållbara knivar i rostfritt stål som enkelt mixar hela frukter och grönsaker, hårda nötter och frön och till och med is. Perfekt för att göra iskalla smoothies, drinkar och mycket mer.
Ninja-mixrar gör enkelt näringsrika smoothies, iskalla slushies, cocktails och mocktails, lena milkshakes och proteinshakes. Du kan också göra välsmakande såser, puréer och pesto, dippar och dressingar och mycket mer. Alla Ninja-mixrar levereras med en receptguide full av inspirerande idéer!
Undrar du om du kan använda en smoothiemixer som en mixer? Du kan göra smoothies i vilken Ninja-mixer som helst, med förinställda Auto-iQ-program och hållbara, kraftfulla knivar. Mixa din dryck direkt i en mugg och ta med den på språng, eller välj en 2-i-1-modell med en kanna för att även göra såser, dip och drinkar att dela.