Om Ninja

 

Oavsett om du lagar mat åt dig själv, dina vänner eller en hungrig familj så gör Ninjas högkvalitativa köksprodukter att du snabbt och enkelt kan laga utsökt mat och göra goda drycker hemma.

Maten du älskar, på ett enklare sätt

Det har aldrig varit enklare att laga dina favoriträtter hemma – oavsett om du är expert eller experimentell, en självsäker kock eller en nybörjare i köket. Upptäck kraftfulla mixers och matberedare, innovativa glassmaskiner, vattenkokare med temperaturinställning, hållbara köksredskap och hållbar köksutrustning, multifunktionella matlagningsapparater som multikokare, grillar, airfryers, miniugnar med mera.

Varje Ninja-produkt har konstruerats internt och är framtagen för att ge hastighet, kraft och fantastiska resultat. Vi är stolta över att utvalda Ninja-produkter fått priser och recensioner, då vi genomför omfattande konsumenttester i riktiga hem för att garantera att våra produkter och tekniker löser det som frustrerar dig i köket i verkliga livet.

Ninja ger dig mer

Varje Ninja-apparat har flera olika funktioner – det kan vara en airfryer som också ugnssteker och bakar, eller en mixer som kan förvandlas till en matberedare och en enhet som tillagar smoothiebowls. Automatiska program gör det hårda jobbet åt dig så du behöver inte gissa – bara läckra resultat varje gång.

Vad kommer du laga först?

Företagsuppgifter:

SharkNinja Europe Ltd

Registered in England and Wales reg no. 08492819

Registered Office: 3150 Century Way, Leeds, LS15 8ZB