Mer än en airfryer

Med Ninjas Airfryers med dubbla och enkla lådor kan du tillaga dina favoriträtter med lite eller ingen olja. Tillaga hälsosammare måltider på ett ögonblick och njut av extra krispiga resultat varje gång – allt från kryddade pommes frites och rostade grönsaker till sydstatsstekt kyckling och fisk.

Ninja Slimline Airfryers

Ninja Dual Zone Airfryers

Ninja Airfryers

VILKEN ÄR DEN BESTA NINJA AIRFRYER FÖR MIG?

Image of Pressure Cook

Ninja Airfryer

Våra modeller med en låda är mer än en airfryer. De har flera tillagningsfunktioner, bland annat stekning, återuppvärmning och torkning, så att du kan skapa läckra huvudrätter, tillbehör eller snacks med en knapptryckning. Tillaga från fryst till krispigt för hela familjen med en MAX-modell med större kapacitet.

Image of Air Fry

Ninja Foodi Dual Zone Airfryer

Tack vare 2 oberoende tillagningszoner kan du använda olika tillagningsfunktioner, tid och temperatur i varje låda i våra airfryer med 2 lådor – båda blir klara samtidigt med SYNC-funktionen! Finns i en rad olika storlekar för att passa alla hushåll.

Image of Air Fry

Ninja Foodi FlexDrawer Airfryer

Vill du ha flexibiliteten att skapa Dual Zone-måltider samtidigt eller laga mat till många? Med vår FlexDrawer-Airfryer kan du laga mat i 2 separata zoner OCH få större kapacitet med en extra stor MegaZone – ta helt enkelt bort avdelaren för att få plats med större maträtter. Perfekt för mat till 8+ personer, allt efter vad som passar dig.


Vanliga frågor

När du lagar mat med airfryer cirkulerar varm luft runt maten så att den snabbt tillagas och blir krispig med lite eller ingen olja. Perfekt om du vill laga nyttigare friterad mat.
En airfryer fungerar precis som en varmluftsugn och cirkulerar varm luft runt maten för perfekt tillagning och krispigt resultat – men eftersom tillagningsområdet är mycket mindre än i en normalstor ugn tillagas maten snabbt och förvärms mycket snabbare. Dessutom räcker det med lite eller ingen olja för att få krispiga resultat.
Du kan airfryfärska och frysta ingredienser till perfektion – från färdiga favoriter som fiskpinnar, krispiga pommes frites och kycklingvingar till färska grönsaker, hemlagade hamburgare, laxfiléer och mycket mer. Välj en modell med Ninjas Max Crisp-funktion för jämn tillagning och krispig fryst mat på några minuter, med temperaturer på 240 °C. Välj en Dual Zone luftfritös för att tillaga 2 maträtter på 2 sätt och njut av både dina nylagade huvudrätter och tillbehör på samma gång. Hitta ännu fler recept på webbplatsen för Ninja Test Kitchen.
En del oljor har lägre rökpunkt än andra och kan därför ryka och brinna vid en lägre temperatur. Vissa matlagningssprayer innehåller också andra ingredienser som lämnar en rest som kan påverka din luftfritös non-stick prestanda. Vi rekommenderar att du använder vegetabilisk olja eller rapsolja för bästa tillagningsresultat i din Ninja Airfryer.