Matberedare

Ninjas mångsidiga matberedare ger dig mer och kombinerar flera funktioner i ett utrymmesbesparande kökssystem. Hacka, riva, skiva, blanda och mixa dig fram till familjens favoritmåltider, drycker och snacks på ett ögonblick.

Låt oss hjälpa dig att hitta den bästa matberedaren för dig.

Ninja Matberedare

VILKEN ÄR DEN BESTA NINJA-MATBEREDAREN FÖR MIG?

Image of Auto-iQ

Matberedare med Auto-iQ

Tryck bara på en knapp och låt Auto-iQ:s automatiserade program göra jobbet åt dig. Unika puls-, paus- och processmönster är skräddarsydda för det tillbehör som används, så att du kan laga din favoritmat utan att behöva gissa. Endast utvalda modeller.

Image of Ninja Gives You More

3-i-1-matberedare

Välj en multifunktionell modell för att njuta av 3 apparater i 1. Mer än en matberedare, hacka, skiva och mixa dig enkelt till läckra måltider och snacks. Byt sedan enkelt till portionskoppen eller mixerkannan för att skapa läckra såser, puréer och drycker att dela eller ta med den på språng. BN800UK. BN800UK.

Image of Ninja Gives You More

3-i-1 kraftfull mixer

Skapa en mängd olika texturer anpassade efter din smak med den innovativa Ninja Foodi Power Nutri-mixer 3-i-1. Perfekt för att skapa smoothies, såser och drycker att dela, men du kan också hacka, blanda och puréa ingredienser i den unikt utformade Power Nutri-kannan – skapa allt från pizza, bröd och kakdeg till hackade grönsaker och hemlagad salsa.

Matberedare snabbar upp köksuppgifter som att hacka grönsaker, skiva salladsingredienser, riva ost eller blanda smet. Elektriska matberedare har vanligtvis en stor skål eller kanna, utbytbara knivar och en ränna i locket så att du kan tillsätta ingredienser under arbetets gång.
Ninja erbjuder en rad olika matberedare som passar olika behov, så att du kan hitta den bästa för dig – oavsett om du vill ha en kompakt storlek för mindre portioner, en 3-i-1-beredare som också kan förvandlas till en mixer eller en dedikerad matberedare med flera program.
Mixrar är vanligtvis utformade för att skapa släta puréer, som smoothies, hummus och dippar – medan matberedare kan hacka med grövre resultat, blanda degar, skiva och riva ingredienser med mera. Matberedare används vanligtvis i matlagning för att snabbt och enkelt förbereda ingredienser.
Ninjas matberedare är utformade för att göra det enkelt att tillaga ingredienser. Oavsett om du ska riva morötter, blanda kakdeg eller skapa en grovhackad salsa gör Auto-iQ-Tekniken det hårda arbetet åt dig – välj bara bland de förinställda programmen på kontrollpanelen och ett unikt puls-, paus- och processmönster säkerställer perfekta resultat.